Vildsvin och älgar..

Idag var jag och Rosalie ute på tur med Sophia och Sodi igen. Vi upptäckte att det antagligen går vildsvin i skogarna runt oss, eftersom marken var uppbökad nästan överallt i skogen där vi red. Rosa nästintill bekräftade detta inte mycket senare, då hon blev riktigt uppjagad och knappt kunde ta sig framåt och blåst ut luft så det ekade.

Var länge sen som hon var så stressad som hon var idag och inget hjälpte direkt, hon var fortfarande lite upprörd när jag släppte ut henne i hagen igen... Hon lyckades dessutom stressa upp Sodi, vilket i och för sig inte är så konstigt, men i normala fall brukar det ju vara hon som blir stressad av andra och inte bryr sig annars, men inte idag.

Drog slutsatsen att det nog var vildsvinen hon kände av(även om vi inte såg några), vad jag vet har hon aldrig träffat/känt lukten av sådana förr och det skulle kunna förklara reaktionen.

Det roliga i det här är att vi en stund senare rider förbi 3 älgar, på ca 15 meters avstånd och hon ser dem inte ens. Kan ju tycka att det vore något att bli rädd för istället för osynliga faror, men nej. Knäpp häst, som i alla fall inte gör livet tråkigt, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback